
حتماً برایتان پیش آمده که پس از نصب گلس روی گوشی، با حباب های هوا زیر گلس گوشی مواجه شوید. حباب ها می توانند در ظاهر گوشی، حتی عملکرد و حساسیت لمسی صفحه نمایش آن تاثیر بگذارند. اگر از وجود هوا زیر گلس گوشی رنج میبرید، پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مطلب به علت ایجاد حباب هوا زیر گلس گوشی و روش های از بین بردن آن اشاره کرده ایم.
حباب افتادن زیر گلس؛ رایج ترین مشکل هنگام نصب گلس
یکی از رایج ترین مشکلاتی که حین گلس انداختن روی گوشی ایجاد می شود، حباب افتادن زیر گلس گوشی است. بزرگ ترین مشکل اینجاست که زمانی که حباب زیر گلس بیفتد و گلس را به طور کامل روی گوشی بچسبانید، دیگر نمی توانید گلس را از صفحه جدا کنید. این علت به این خاطر است که تمام گلس ها از یک چسب مخصوص محکم برخوردار هستند. به طوری که اگر در بار اول از صفحه جدا شود، دیگر به خوبی بار اول به روی گوشی نمی چسبد و احتمال بلند شدن آن از روی گوشی بالا می رود.
چرا زیر گلس گوشی حباب می افتد؟
در این شرایط اقتصادی، به دلیل گران شدن هزینه تعویض صفحه گوشی یا حتی خریداری گوشی جدید، تمام افراد پس از خرید گوشی های هوشمند به فکر تهیه گلس محافظ صفحه نمایش هستند تا بتوانند از شکستن و ضربه خوردن ناگهانی به گوشی جدید خود جلوگیری کنند. شما عزیزان می توانید انواع گلس را از فروشندگان معتبر خریداری کنید. اگر فردی در نصب گلس حرفه ای نباشد نمی تواند گلس را به خوبی روی گوشی شما نصب کرده و شما پس از چند روز با ایجاد حباب زیر گلس گوشی مواجه خواهید شد.
نصب نادرست گلس روی گوشی
اصلی ترین دلیل حباب افتادن زیر گلس گوشی، نصب نادرست آن است. اگر فردی نصب گلس روی گوشی را با دقت بالا انجام ندهد و تمام هوا های بین گلس و صفحه را تخلیه نکند، باعث خواهد شد زیر گلس گوشی حباب هوا ایجاد شود. این حباب های هوا می توانند به مرور زمان به گلس و ضعیف شدن چسب گلس صدمه بزنند.
نصب گلس بی کیفیت روی صفحه نمایش
بی کیفیت بودن گلس، احتمال حباب افتادن زیر گلس را افزایش می دهد. اگر از یک گلس بی کیفیت برای نصب روی گوشی خود استفاده کنید، به وضوح شاهد حباب افتادن زیر گلس گوشی خواهید بود. گلس ها به علت کیفیت پایین سطح صاف و صیقلی نداشته و چسب ضعیفی دارند. بنابراین، نصب آن ها روی گلس روی گوشی باعث می شود شما با حباب های ریز زیر گلس گوشی مواجه شوید. همچنین، اگر گلس طبق استاندارد ساخته نشده باشد، اندازه آن متناسب با سایز صفحه نمایش گوشی شما نخواهد بود. همین دلیل نیز یکی از علت های دیگر حباب افتادن زیر گلس گوشی است.
استفاده از قاب های بسیار محکم و 360 درجه
یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود زیر گلس هوا جمع شود، استفاده از قابهای لبه دار محکم است. قابهایی که به عنوان قابهای 360 درجه نیز نامیده می شوند، باعث خواهند شد به لبههای گلس فشار آورده شود. بنابراین، گلس از سمت لبه ها بلند شده و حباب زیر آن قرار خواهد گرفت. پیشنهاد ما استفاده نکردن از قابهای 360 درجه است؛ البته در صورت تمایل داشتن به استفاده از این قاب ها توصیه می شود زمانی که گلس می اندازید، تا چند روز از این قاب استفاده نکنید تا چسب گلس به خوبی روی صفحه نمایش چسبیده و به راحتی جدا نشود. همچنین، برای نصب بهتر گلس، لازم است قاب خود را هنگام نصب از گوشی جدا کرده و گلس را منطبق با صفحه نمایش روی گوشی نصب کنید.
برنداشتن کامل پرز های موجود روی صفحه نمایش
بسیار مهم است که قبل از نصب گلس روی گوشی با چسب نواری پرزهای روی گلس را کامل بردارید. همچنین، استفاده از دستمال های مخصوص جهت پاک کردن گلس باعث می شود پرزی روی صفحه نمایش باقی نماند. اگر از دستمالی نامناسب برای پاک کردن صفحه نمایش استفاده شود که خود دستمال پرز می دهد، احتمال باقی ماندن پرز روی صفحه نمایش وجود داشته و در نتیجه آن حباب هوا زیر گلس ایجاد خواهد شد. برای نصب راحت تر گلس بدون ایجاد حباب هوا پیشنهاد ما استفاده از دستمال های نانو است. این نوع دستمال هم تمام پرزهای روی صفحه نمایش را پاک کرده و هم خودشان پرز نمی دهند تا شما نصب گلس آسان تری داشته باشید.
نحوه از بین بردن حباب زیر گلس گوشی
تنها راه حل از بین بردن حباب زیر گلس گوشی جدا کردن آن و نصب یک گلس دیگر نیست؛ چراکه شما می توانید با آسوده ترین و کم هزینه ترین روش ها، حباب های زیر گلس گوشی را به راحتی از بین ببرید. در ادامه برخی از متداول ترین و بهترین روش ها جهت از بین بردن حباب های هوا زیر گلس گوشی توضیح داده ایم.
بلند کردن گلس برای نصب مجدد گلس روی گوشی
هنگامی که برای اولین بار گلس را روی صفحه می چسبانید، ممکن است هوای زیادی زیر گلس باقی بماند و موجب ایجاد حباب زیر گلس گوشی شود. راه حل این مشکل، بلند کردن گلسی است که چسبانده شده است. البته، اگر گلس شما بیکیفیت باشد، از چسب ضعیفی برخوردار خواهد بود و حتی با یک بار جدا کردن، پس از چند روز از روی صفحه نمایش بلند میشود. به همین دلیل، اگر از گلس هایی با کیفیت بالا استفاده کنید، اگر بار اول نیز اشتباهی انجام دهید می توانید گلس را به راحتی از روی گوشی جدا کرده و مجدداً روی صفحه نمایش نصب کنید.
علاوه بر این، بلند کردن گلس با کیفیت نیز مهم است. سعی کنید گلس را به آرامی توسط یک تیغ از دو گوشه پایین جدا کرده و آن را به سمت بالا ادامه دهید. مهم است که گلس را سریع جدا نکرده و فشاری به آن وارد نکنید. حتی اگر گلس قابل شستشو است، پیشنهاد می کنیم یک بار آن را بشویید. سپس، صفحه گوشی را کاملاً با دستمال مرطوب و دستمال الکلی پاک کنید. از دستمال آغشته به شیشه پاک کن نیز می توانید برای تمیز کردن کامل صفحه نمایش استفاده کنید. برای چسباندن بیش تر گلس می توانید از یک تکه چسب نواری استفاده کنید. چسب نواری را آرام به صفحه گوشی بزنید تا صفحه نمایش مقداری چسبناکتر از حالت قبل شود. سپس، به آرامی گلس را نصب کرده و دقت کنید که هوا زیر گلس جمع نشود.
حذف حباب های ریز به کمک کارت بانکی
اگر حباب های زیر گلس گوشی زیاد اذیت کننده نیست؛ اما همچنان تمایل دارید حباب های زیر گلس را از بین ببرید، پیشنهاد می کنیم حذف حباب زیر گلس گوشی را به کمک یک کارت بانکی انجام دهید. برای این کار باید کارت بانکی را آرام روی گلس بکشید و آن را به سمت اطراف و لبه های صفحه نمایش هدایت کنید. با این کار، حباب زیر گلس گوشی به سمت بیرون صفحه نمایش رفته و از لبه ها هوای داخل آن خارج می شود. البته، باید توجه کنید که کارت را به آرامی روی صفحه کشیده و به هیچ وجه فشار زیادی به گلس وارد نکنید. اگر فشار زیادی توسط کارت بانکی به گلس وارد شود، موجب بدتر شدن موضوع شده و حتی مشاهده خواهید کرد که با کارت کشیدن محکم روی گلس، حباب های بزرگ تر و بیشتری زیر آن ایجاد می شود.
گرفتن حباب زیر گلس با انگشت دست
آسان ترین و کم ریسک ترین روش که برای حذف حباب های کم و ریز مناسب است، استفاده از انگشتان دست است. برای این کار، تنها کافی است انگشتتان را روی گلس در پشت حباب قرار دهید. سپس، به آرامی و مقدار کمی فشار، حباب را به نزدیک ترین لبه برای خروج هوا از زیر گلس هدایت کنید. مانند روش کارت بانکی، توجه کنید که نباید فشار انگشتان بیش از حد باشد تا به نمایشگر گوشی صدمه وارد نشود.
گرفتن حباب گلس به کمک مایع UV
در پک گلس های برند های معتبر مانند فلیکسون علاوه بر گلس، شما با مایع یووی و نور یووی مواجه می شوید. برخی از فروشندگان و نصب کنندگان گلس نیز برای نصب بهتر گلس روی گوشی بدون ایجاد حباب، از یک مایع مخصوص استفاده می کنند. مایع یووی مخصوصاً برای نصب گلس تولید می شود. بنابراین، آسیب و صدمه ای به گوشی وارد نخواهد کرد. شما می توانید از این مایع برای گرفتن حباب زیر گلس نیز استفاده کنید. برای این منظور، یک گوش پاک کن را به مایع آغشته کرده و به لبه گلس چسبانده شده بمالید. سپس، با استفاده از انگشت یا کارت بانکی، به آرامی حباب ها را از مرکز صفحه نمایش به لبه گلس هدایت کنید تا هوای زیر آن خارج شود.
اگر مایع یووی زیر گلس وارد زیر گلس نشد، لازم است گوشه ای از گوشی که نزدیک به حباب است را بلند کنید تا مایع به زیر گلس نفوذ کرده و حباب به راحتی با فشار کم انگشت خارج شود. در آخر، پس از اتمام کار و حذف شدن حباب های اضافی زیر گلس، مایع اضافه روی گوشی را با دستمال خشک کرده و با کارت بانکی به آرامی روی گلس بکشید. این کار باعث می شود گلس محکم به صفحه چسبیده و مانع از ایجاد حباب مجدد زیر گلس شود.
گلس های ضد حباب آنتی استاتیک فلیکسون
گلس های ضد حباب یا گلس های آنتی استاتیک، جزو بهترین گلس ها برای نصب بی دردسر روی گوشی محسوب می شوند. این گلس ها به لطف داشتن خاصیت آنتی استاتیکی مانع از ایجاد گرد و غبار، پرز و هر گونه هوا زیر گلس می شوند. گلس آنتی استاتیک سوپردی پلاس فلیکسون یکی از بهترین محصولات موجود در فروشگاه ما است. اگر در فکر تهیه گلس ضد حباب هستید پیشنهاد ما خریداری گلس آنتی استاتیک برند فلیکسون است. با خرید این گلس دیگر نگران ایجاد هر گونه حباب های ریز و درشت زیر گلس گوشی نخواهید بود. در پک گلس های آنتی استاتیک علاوه بر گلس ضد حباب، مایع یووی و نور یووی گنجانده شده است تا شما بتوانید با مایع یووی، صفحه نمایش را به طور کامل پاک کرده و از ایجاد حباب روی آن جلوگیری کنید.
جمع بندی
از بین بردن حباب زیر گلس گوشی شاید در نگاه اول برای برخی از افراد مشکل و دشوار باشد؛ اما با توجه به راه حل هایی که در این مطلب به آن ها اشاره شد، شما می توانید با کم ترین هزینه ها و ساده ترین روش ها حباب هوای ایجاد شده زیر گلس گوشی پس از نصب را به راحتی از بین ببرید. همچنین، برای خریداری گلس ضد حباب آنتی استاتیک سوپردی پلاس فلیکسون به فروشگاه فلیکسون مراجعه کنید.